Participa al concurs fotogràfic!! Aqui t'expliquem com pots participar

 

Si t'agrada córrer i fer-te fotos, participa al nostre concurs. És molt fàcil!!

 

1. Fes-te una foto on es vegi el lloc on estàs corrent (una poble famós, un monument...etc) i que també es vegi alguna peça de roba o accesori dels Fondistes Cervera.

2. Penja la teva foto al nostre compte de Facebook o Twitter o envia-la per email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Podràs guanyar un val del 50€ per gastar a un dels nostres patrocinadors (Fontanet, Xocolat-box, Renault Autoxandri, Farmacia Miró, Ford Bertrán, Dormebe, Ondara Logística o Fisiomed) o bé una inscripció a una de les curses de la lliga de ponent.

Endavant!!

 

Bases del concurs:

  • Podràn participar els socis i no socis del Club Fondistes Cervera.
  • El període per enviar la foto serà del 6 d'agost al 6 de setembre.
  • El 1er premi consiteix en un val de 50€ per gastar a un dels nostres patrocinadors (Fontanet, Xocolat-box, Renault Autoxandri, Farmacia Miró, Ford Bertrán, Dormebe, Ondara Logística o Fisiomed) i el 2on premi una inscripció a una de les curses de la lliga de ponent.
  • El Jurat serà format per la Junta del Club Fondistes Cervera i per una persona alinea al Club per garantir la independència de la decissió del premi.
  • El guanyador del premi es decidirà el dia 1 d'Octubre.

Patrocinadors

Tornar a l'Inici